de ultimate workout for the modern-day (wo)men!

Pole fit

Tijdens deze les gebruik je je eigen lichaamsgewicht om kracht op te bouwen en een betere conditie te krijgen door middel van combinaties in de paal. Deze sociale groepsles maakt je zelfverzekerder en er wordt veel gelachen. Gezellig en verslavend!

Maandag: 19:30-20:45 (Intermediate L1&2)

Maandag: 20:45- 22:00 ( Nieuwe leden & Beginners)
Woensdag: 19:00-20:00 (Intermediate L1&L2)

Woensdag: 20:00-21:00 (Advanced)

Zondag vrije training 12:00-17:00

Join our FB group "Polefitness Bodyvision" to stay updated!


WZaal 2 boven links

Nieuwe leden

De eerste 4-5x raden wij aan om alleen op de maandag om 20:30 deel te nemen. Tijdens deze les staan de nieuwe leden centraal en je hoeft dus geen ervaring te hebben. Je leert hier alle basistechnieken en spins. Hiermee bouw je kracht op. 

Beginners


Als beginner leer je alle basis technieken. Je krijgt basis spins/oefeningen en bouwt de kracht op die nodig is om je eigen

lichaamsgewicht de lucht in te krijgen en te houden. Je werkt aan de geleerde spins en maakt kleine combo's. Je merkt dat je razendsnel vooruitgaat!

Intermediate 1

Nu ken je alle basis draaitjes en je durft al  zelf de lucht in te gaan. Je leert al zelf combo's te maken en kunt al wat coole tricks. Je werkt verder aan de technieken en kracht. Je begint al te zien dat sommige oefeningen je beter liggen dan anderen en je makkelijker afgaan.

Intermediate 2

Je voelt je nu zelfverzekerder, je weet waar je sterke en zwakke punten liggen (Kracht/ flexibiliteit/ uithoudingsvermogen) en werkt hieraan.  Tijdens deze les wordt je echt uitgedaagd! Je leert nu echte coole tricks en combo's. Je ziet nu  ook wat doorzetten je brengt.