BEKIJK ONS UITGEBREIDE AANBOD aAN GROEPSLESSEN

Tijdens deze korte maar pittige les van 30 minuten werk je door middel van de juiste techniek aan het versterken van je buikspieren en onderrug.  

ABS
CLass

Tijdens deze les gebruik je je eigen lichaamsgewicht om kracht op te bouwen en een betere conditie te krijgen door middel van combinaties in de paal. Deze sociale groepsles maakt je zelfverzekerder en er wordt veel gelachen. Gezellig en verslavend!

POLEFIT

Tijdens deze pittige les van 90 minuten leer je alles over hoe je je tegenstander kan overmeesteren.

MMA

Dit is een tactische sport waarbij ringinzicht, coordinatie van voeten, ogen, handen en conditie centraal staan. Aan het eind van deze les van 75 minuten  ben je helemaal knock-out!

BOKSEN

Deze les focust op het beheersen van zowel lichaam als geest. Tijdens deze workout bouw je spierkracht op, uithoudings-vermogen, snelheid en zelfvertrouwen. Sportieve en leerzame les van 90 minuten.

KICK BOKSEN

Tijdens deze 60 minuten durende workout volg een je fietsprogramma onder begeleiding van een live- instructeur op prettige muziek. Spinning is ideaal voor iedereen die wilt afslanken en de conditie wilt verbeteren. Join us!

SPINNING

Dit is DE perfecte billen en benen workout! Tijdens deze 50 minuten durende les maak je gebruik van barbells en (enkel) gewichten. Gegarandeerd resultaat! 

booty
vision

Een gevarieerde les om aan je conditie te werken en spierkracht op te bouwen. In de les maak je  gebruik van verschillende oefeningen en materialen in circuitvorm. Doe ook eens mee in deze motiverende les van 50 minuten.

Bootcamp